Diposting pada

Laughing Under the Clouds (2018)

Genre: Tak Berkategori
Kualitas: Tahun: Durasi: null MenitDilihat: 91 views

BIOSKOP ONLINE Laughing Under the Clouds

Pada awal zaman Meiji, Gokumonjou, penjara yang tidak dapat dielakkan, telah ditubuhkan di tengah-tengah tasik yang besar untuk menentang kadar jenayah yang melambung yang dibawa oleh era baru.

Berkhidmat sebagai tukang masak adalah saudara Kumou yang terkenal: ketua keluarga yang eksentrik, Tenka; Soramaru, anak lelaki kedua yang sembrono tetapi mulia; dan yang paling tidak bersalah, Chuutarou. Walaupun kerja mereka suram,

tiga kehidupan yang agak aman di bandar Oumi yang sentiasa mendung, bersama dengan pengurus rumah tangga mereka, Shirasu Kinjou.

Tetapi dikebumikan dalam sejarah panjang Oumi adalah legenda “Orochi” yang menakutkan, binatang serpentin yang membangkitkan setiap tiga ratus tahun di dalam kapal manusia. Tidak tahu mengenai Soramaru dan Chuutarou, tugas sebenar keluarga Kumou adalah untuk mengelak Orochi jauh sebelum ia sepenuhnya menghidupkan semula-atau dunia akan terjun ke dalam kemusnahan. Di tengah kebangkitan seterusnya raksasa, keluarga Kumou mesti mencari keteguhan untuk terus ketawa di bawah awan.

Pemain: , , , , ,
Direksi:
Rilis:
Bahasa: 日本語

Tinggalkan Balasan